Fórum >>> Ötletek >>> Új járat
Nincs belépett felhasználó
Összes hozzászólás: 186
86. Zoz780
2010-12-08 | 15:50
Tisztelt Volán!

Nekem egy olyan kérésem lenne, hogy nem lehetne-e megoldani azt, hogy hétköznaponként a Mátraderecskéről Egerbe hétköznaponként 6:22-kor induló járat 6:50-kor menjen, vagy ha lehet, valamennyivel később. Szeretném megkérni a Volánt, hogy fontolja meg, mert az ugye iskola járat lenne elsődlegesen, és az egész falunak jó lenne egy olyan busz. Nem csak én, sokan biztosan nagyon örülnének, ha ez összejönne.

Válaszukat Köszönöm!
Hozzászólás.
85. denever18
2010-12-02 | 15:14
Tisztelt Volán!
Én szeretnék kérvénybe nyujtani egy buszjáratot Kisbér és Esztergom között.
Mégpedig olyan 19:00 környékén indulhatna Kisbér-röl, mert ugyan is Kisbérre megy le busz, olyan 15:00 tájékában ér oda, de viszon vissza már nem jön olyan járat mint az. Szeretném megkérni a Volán társaságot hogy, ha lehetne rá lehetöség akkor szervezzenek be egy járatot, nekem szükségem lenne rá!
Előre is köszönöm, remélem azért valami választ kapok, hogy lehetséges-e vagy sem
Hozzászólás.
84. goncika
2010-11-19 | 22:24
Tisztelt Volán!

Nagy örömmel vettem, hogy elindult gyömrő-budapest között, a köki járat is. Főleg most, hogy a munkám miatt ezen a vonalon utazom, nagyon hasznosnak találom ezt a lehetőséget. A kérésem az lenne, hogy van hétköznaponként reggel a 6:55-ös járat gyömrő-budapest (kőbánya-kispest)-re, de csak iskolai napokon. Elég sok "nem iskolás" is utazik azon a buszon, így nem lenne veszteséges, ha ezt a járatot iskola időn kívül is közlekedtetnék.

Kérem fontolják meg ezt a lehetőséget is.

Segítségüket előre is köszönöm
Hozzászólás.
83. jarnyn
2010-10-18 | 07:54
Tisztelt Volán!

Nem olyan rég írtam Önöknek a Pécs-Dunaújváros vonallal kapcsolatban.
Egy újabb ötlet merült fel. Vasárnaponként 16 órakor indul egy járat Budapest expressz néven. Esetleg ezt a járatot nem lehetne a hétköznapokra is betenni? Erre biztosan lenne igény.

Válaszukat Köszönöm!
Hozzászólás.
82. szunyog
2010-09-19 | 16:52
Tisztelt Volán!

Szeretném önöktől megkérdezni , hogy paksról ugyebár indul két db busz Budapestre 18:30 kor, egyik pécsről indul a másik pedig Paksrol közvetlen és nem-e lehetne megoldani, hogy ami Paksrol indul közvetlen busz ne mennyen be Dunaföldvárra illetve Dunaújvárosba és ezzel megkönnyiteni a felérést mivel az M6on cirka 1 óra 20 perc alatt fent lenne a busz, a másik ami Pécsről indul az pedig igyis-ugyis bemegy Dunaföldvárra és Dunaújvárosba.

Előre is köszönöm.
Hozzászólás.
81. jarnyn
2010-09-12 | 18:43
Tisztelt Volán!

Érdeklődni szeretnék, arról, hogy netán valamikor nem lehetne megoldani, hogy Pécsről Dunaújvárosba gyorsabban érjenek be a járatok.
Netán kihasználva az M6-os autópályát.
Én személy szerint gyakran igénybe veszem ezt a vonalat és úgy gondolom, még sokan mások is.
Vasárnaponként a 16 órás busz kihagyva Bonyhádot, Szekszárdot, Paksot autópályán keresztül hamarabb felér Dunaújvárosba. Ezt a járatot lehetne gyakorítani.

Válaszukat és segítségüket Köszönöm!
Hozzászólás.
80. kremnora
2010-09-10 | 12:35
Tisztelt Volán!
Szadáról járok Vácra dolgozni, legtöbbször délután ill. este, és az adott Gödöllő-Vác vonal buszjáratai gyakran számomra nem megfelelő időpontban közlekednek (pl. 18.25-kor indul a legutolsó járat Gödöllő felé), ezért arra kényszerülök, hogy a Máv járatait vegyem igénybe, amelyekhez viszont az esetek nagy többségében nincs buszcsatlakozás a Veresegyházi vasútállomáson.
Kérni szeretném, hogy vizsgálják felül a Veresegyház-Szada buszjáratait, hogy a buszok ne csak a Budapest felől érkező vonatokat várják be.
Közreműködésüket köszönöm.
Krem Nóra
Hozzászólás.
79. kzoltán1983
2010-09-09 | 23:34
Tisztelt, kedves Volán!

Én is azt szeretném itt is önöknek azt javasolni, hogy Zsámbokra (ahova szeretnénk költözni) sokkal sűrűbben járjanak a buszok, mert valljuk be őszintén, eléggé elmaradottan járnak oda a buszok, főleg Budapestről, nagyon sokat kell várni, hogy ha lekésüsük véletlenül az egyiket, akkor másikkal jussunk el oda. Az is baj, hogy a környékbeli településekre nem jár busz Zsámbokról. Így Zsámbok tömegközlekedésileg eléggé el van sajnos szigetelve (csak Gödöllő fele jár busz, oda is eléggé ritkán). Sokan járnak be onnét Budapestre is dolgozni, nagyon de nagyon sokan panaszkodnak onnét, hogy pl. este 22:00 után lehetetlen hazajutni akárhogyb zsámbokra. Ez kritikusan felháborító dolog szerintem. Ha pl. valaki este 22:00-ig dolgozik (pl. TESCO? AUSCHAN, gyárak, üzemek, stb.) az nem tud egyáltalán hazajutni Zsámbokra, mert nincs Budapestről közvetlen járat, de még az utolsó csatlakozást sem éri el Gödöllőn. Így kénytelen lenne az utcán éjszakázni. De szerintem még nagyon sok település van így Magyarországon, de Pest megyében ez szerintem kritikus. Elnézést kérek, ha egy kicsit ingerült hangnemben írtam, de ezt szerettem volna ide leírni. A reggeli menetrenddel semmi gond sincs. Jó lenne, ha pl. a Stadiontól indulna este 22:00 után minden nap (hétvégén is) legalább 1 db. busz, ami Zsámbokra megy, vagy olyan busz, ami csatlakozással visz zsámbokra, vagy Turáról vagy Sülysápról menne Zsámbokig 1 db. 22:00 után a vonattól közvetlen csatlakozással. Üdv.: K. Zoltán
Hozzászólás.
78. TZsolt
2010-09-09 | 20:20
Tisztelt Vértes Volán!

Érdeklődni szeretnék afelől, hogy lakossági igényre létrehoznának-e egy új járatot?

Piliscsaba-Tinnye-Úny-Máriahalom-Sárisáp-Annavölgy útvonalon lenne több diáknak és munkásnak is szüksége, 13:15 és 13:30 körüli időpontban, ugyanis ezen a vonalon csak a Piliscsabáról induló 12:30-as busszal lehet eljutni a településekre (Sárisápra átszállással, már ha a Lábatlani busz megvár, ugyanis hivatalosan nem csatlakozó járat), ezután pedig csak a 14:45-kor Piliscsabára érő járattal lehetséges az utazás.

A Piliscsabai iskolákba járó tinnyei, únyi, máriahalmi és sárisápi diákok hetente 4-5 alkalommal kényszerülnek két, két és fél óra várakozásra a járathiány miatt, emellett az ott dolgozók is igénybe vennék az új járatot.

Szeretném megtudni, mi kell ahhoz hogy egy új járatot beszúrjanak, esetleges aláírásgyűjtésre szükség van-e? Az új járat létrehozásával kapcsolatban szeretnék megtudni minden információt.

Válaszukat előre is köszönöm.
Hozzászólás.
77. deri
2010-08-27 | 19:11
Tisztelet Szabolcs volán!

Törölni kéne a Szabolcsbáki végállomást,mint Vásárosnamény és Kisvárda között,mert sok buszjárat csak addig megy el.Nem értem hisz mind a 2 városban van végállomást miért van még mindig így??Sok ember életét megkönnyítené azok a plussz járatok ha megszüntetnék a báki végállomást.Könnyebb lenne a bejárás dolgozóknak,a fiataloknak,az idősebbeknek egyaránt.
Hozzászólás.