Fórum >>> Ötletek >>> Új járat
Nincs belépett felhasználó
Összes hozzászólás: 182
82. szunyog
2010-09-19 | 16:52
Tisztelt Volán!

Szeretném önöktől megkérdezni , hogy paksról ugyebár indul két db busz Budapestre 18:30 kor, egyik pécsről indul a másik pedig Paksrol közvetlen és nem-e lehetne megoldani, hogy ami Paksrol indul közvetlen busz ne mennyen be Dunaföldvárra illetve Dunaújvárosba és ezzel megkönnyiteni a felérést mivel az M6on cirka 1 óra 20 perc alatt fent lenne a busz, a másik ami Pécsről indul az pedig igyis-ugyis bemegy Dunaföldvárra és Dunaújvárosba.

Előre is köszönöm.
Hozzászólás.
81. jarnyn
2010-09-12 | 18:43
Tisztelt Volán!

Érdeklődni szeretnék, arról, hogy netán valamikor nem lehetne megoldani, hogy Pécsről Dunaújvárosba gyorsabban érjenek be a járatok.
Netán kihasználva az M6-os autópályát.
Én személy szerint gyakran igénybe veszem ezt a vonalat és úgy gondolom, még sokan mások is.
Vasárnaponként a 16 órás busz kihagyva Bonyhádot, Szekszárdot, Paksot autópályán keresztül hamarabb felér Dunaújvárosba. Ezt a járatot lehetne gyakorítani.

Válaszukat és segítségüket Köszönöm!
Hozzászólás.
80. kremnora
2010-09-10 | 12:35
Tisztelt Volán!
Szadáról járok Vácra dolgozni, legtöbbször délután ill. este, és az adott Gödöllő-Vác vonal buszjáratai gyakran számomra nem megfelelő időpontban közlekednek (pl. 18.25-kor indul a legutolsó járat Gödöllő felé), ezért arra kényszerülök, hogy a Máv járatait vegyem igénybe, amelyekhez viszont az esetek nagy többségében nincs buszcsatlakozás a Veresegyházi vasútállomáson.
Kérni szeretném, hogy vizsgálják felül a Veresegyház-Szada buszjáratait, hogy a buszok ne csak a Budapest felől érkező vonatokat várják be.
Közreműködésüket köszönöm.
Krem Nóra
Hozzászólás.
79. kzoltán1983
2010-09-09 | 23:34
Tisztelt, kedves Volán!

Én is azt szeretném itt is önöknek azt javasolni, hogy Zsámbokra (ahova szeretnénk költözni) sokkal sűrűbben járjanak a buszok, mert valljuk be őszintén, eléggé elmaradottan járnak oda a buszok, főleg Budapestről, nagyon sokat kell várni, hogy ha lekésüsük véletlenül az egyiket, akkor másikkal jussunk el oda. Az is baj, hogy a környékbeli településekre nem jár busz Zsámbokról. Így Zsámbok tömegközlekedésileg eléggé el van sajnos szigetelve (csak Gödöllő fele jár busz, oda is eléggé ritkán). Sokan járnak be onnét Budapestre is dolgozni, nagyon de nagyon sokan panaszkodnak onnét, hogy pl. este 22:00 után lehetetlen hazajutni akárhogyb zsámbokra. Ez kritikusan felháborító dolog szerintem. Ha pl. valaki este 22:00-ig dolgozik (pl. TESCO? AUSCHAN, gyárak, üzemek, stb.) az nem tud egyáltalán hazajutni Zsámbokra, mert nincs Budapestről közvetlen járat, de még az utolsó csatlakozást sem éri el Gödöllőn. Így kénytelen lenne az utcán éjszakázni. De szerintem még nagyon sok település van így Magyarországon, de Pest megyében ez szerintem kritikus. Elnézést kérek, ha egy kicsit ingerült hangnemben írtam, de ezt szerettem volna ide leírni. A reggeli menetrenddel semmi gond sincs. Jó lenne, ha pl. a Stadiontól indulna este 22:00 után minden nap (hétvégén is) legalább 1 db. busz, ami Zsámbokra megy, vagy olyan busz, ami csatlakozással visz zsámbokra, vagy Turáról vagy Sülysápról menne Zsámbokig 1 db. 22:00 után a vonattól közvetlen csatlakozással. Üdv.: K. Zoltán
Hozzászólás.
78. TZsolt
2010-09-09 | 20:20
Tisztelt Vértes Volán!

Érdeklődni szeretnék afelől, hogy lakossági igényre létrehoznának-e egy új járatot?

Piliscsaba-Tinnye-Úny-Máriahalom-Sárisáp-Annavölgy útvonalon lenne több diáknak és munkásnak is szüksége, 13:15 és 13:30 körüli időpontban, ugyanis ezen a vonalon csak a Piliscsabáról induló 12:30-as busszal lehet eljutni a településekre (Sárisápra átszállással, már ha a Lábatlani busz megvár, ugyanis hivatalosan nem csatlakozó járat), ezután pedig csak a 14:45-kor Piliscsabára érő járattal lehetséges az utazás.

A Piliscsabai iskolákba járó tinnyei, únyi, máriahalmi és sárisápi diákok hetente 4-5 alkalommal kényszerülnek két, két és fél óra várakozásra a járathiány miatt, emellett az ott dolgozók is igénybe vennék az új járatot.

Szeretném megtudni, mi kell ahhoz hogy egy új járatot beszúrjanak, esetleges aláírásgyűjtésre szükség van-e? Az új járat létrehozásával kapcsolatban szeretnék megtudni minden információt.

Válaszukat előre is köszönöm.
Hozzászólás.
77. deri
2010-08-27 | 19:11
Tisztelet Szabolcs volán!

Törölni kéne a Szabolcsbáki végállomást,mint Vásárosnamény és Kisvárda között,mert sok buszjárat csak addig megy el.Nem értem hisz mind a 2 városban van végállomást miért van még mindig így??Sok ember életét megkönnyítené azok a plussz járatok ha megszüntetnék a báki végállomást.Könnyebb lenne a bejárás dolgozóknak,a fiataloknak,az idősebbeknek egyaránt.
Hozzászólás.
76. timcsike04
2010-07-06 | 10:17
Tisztelt Szabolcs Volán!

Én vásárosnaményi lakos vagyok és a Nyíregyházi Főiskolára járok, már 3 éve albérletben kell lennem azért, mert a Nyíregyháza-Vásárosnamény útvonalon az utolsó busz 17:20-kor jár.
Már sok főiskolai hallgatótól hallottam, hogy inkább lenne bejárós, csak a busz közlekedés ezt megakadályozza, mivel a főiskolán van úgy hogy este 6 óráig vannak órák.
Bár tény, hogy van vonat, de én azzal nem szívesen járok, ezért szeretnék arról érdeklődni, hogy nem lehetne-e iskolai napokon Nyíregyházáról Vásárosnaményba indítani például egy 19 órási buszjáratot? Bár tudom, hogy ez nem olyan egyszerű dolog, illetve kérés, de higgye el sok ember közlekedését és életét megkönnyítené ezzel!
Hozzászólás.
75. kyngacica
2010-07-01 | 07:53
Tisztelt Zala Volán!
Én hétvégén is dolgozok és nem tudom megoldani a szombati hazajutást!
Szégyen az önök részéről,hogy este 18 óra után nem indítanak járatot Nagykanizsa felé!Önök úgy hirdetik magukat,hogy az utasért vannak,hát én ezt nem tapasztalom!Az én káromat önök miatt ki fizeti ki?és ha elvesztem a munkám,mert nem tudok bejárni önök adnak munkát?Szóval köszönöm Zala Volán!
Hozzászólás.
74. Wagga
2010-06-28 | 17:04
Tisztelt Volán!

Én elég sokat ingázok Debrecen és Budapest között, lévén hogy Budapesten élek és dolgozok, a szüleim viszont Debrecenben élnek. Borzalmasan kényelmetlen vonattal megtenni ezt a 3 órás utat, büdös és koszos is ráadásul minden vonat, függetlenül attól hogy intercity vagy gyorsvonatról van szó. Már napokkal az utazás előtt megpróbálom felkészíteni magam arra, hogy el tudjam valahogy viselni a vonat utat. A lábaim rettentően fájnak mire odaérek, pedig csak 32 éves vagyok. Amikor a MÁV rendszeresen sztrájkolt, rá voltam kényszerülve hogy a Volán által indított járatot használjam. Nagyon meg voltam elégedve, sokkal kényelmesebb volt az utazás, illetve az sem elhanyagolandó hogy a jegyár is olcsóbb volt. Nem tervezik rendszeres járat indítását Debrecen-Budapest-Debrecen között? Igen nagy igény lenne rá, hisz állandóan tapasztalom milyen tömegnyomor van ezen a vonat járaton, sokszor emberek kénytelenek végigállni a 3 órás utat, mert nincs elég ülőhely. Nem értem miért kell nekünk, Debrecenbe utazóknak kényszerből a vonatot választanunk. Miért nincs jogunk más módot választani? Debrecen az ország második legnagyobb városa, mégis az ország szégyene hogy csak vasúttal lehet megközelíteni, ami persze jóval az európai színvonal alatt marad.
Hozzászólás.
73. Kisfrisch
2010-06-19 | 10:52
Tisztelt Volán Társaság!
Egy olyan kéréssel fordulok Önökhöz, hogy nem lehetne-e a Székesfehérvár-Budapest járathoz hozzá adni egy plusz hivatalos megállót a Budai út-Nagyszombati út elágazásánál?
Sokan örülnénk neki!
Hozzászólás.